Restaurang - Massor med information om Restauranger




Bra restauranger i Blekinge

Sammanlagt finns det i Blekinge 128 matställen och restauranger fördelade på 25 orter. Flest restaurang och värdshus i Blekinge är det på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Karlshamn

Olofström

Hitta en restaurang i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 314 restauranger och krogar fördelade på 69 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Stenungsund

Torslanda



Bra restauranger i Dalarna

Sammanlagt finns det i Dalarna 294 matställen och restauranger fördelade på 54 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalarna är det på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Avesta

Hedemora

Hitta en restaurang i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 46 restauranger och krogar fördelade på 16 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Dalsland är det på följande orter:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Färgelanda

Bengtsfors

Hitta en restaurang i Gotland

Totalt i Gotland finns det 104 restauranger och krogar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hemse

Lärbro

Hitta en restaurang i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 125 restauranger och krogar fördelade på 20 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Gästrikland är det på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Storvik

Ockelbo

Hitta en restaurang i Halland

Totalt i Halland finns det 250 restauranger och krogar fördelade på 46 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Halland är det på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Bra restauranger i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 168 restauranger och krogar fördelade på 36 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Hälsingland är det på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Ljusdal

Hitta en restaurang i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 27 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Härjedalen är det på följande orter:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hede

Lofsdalen

Bra restauranger i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Östersund

Åre

Frösön

Vemdalen

Järpen

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta en restaurang i Medelpad

Sammanlagt finns det i Medelpad 117 matställen och restauranger fördelade på 22 orter. De platser i Medelpad som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Njurunda

Sörberge

Hitta en restaurang i Norrbotten

Sammanlagt finns det i Norrbotten 236 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Norrbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Luleå

Piteå

Kiruna

Gällivare

Boden

Hitta en restaurang i Närke

Sammanlagt finns det i Närke 202 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. De platser i Närke som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Bra restauranger i Skåne

Totalt i Skåne finns det 903 restauranger och krogar fördelade på 146 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Skåne är det på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Ängelholm

Hitta en restaurang i Småland

Totalt i Småland finns det 616 restauranger och krogar fördelade på 134 olika orter. De platser i Småland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Västervik

Växjö

Hitta en restaurang i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 207 restauranger och krogar fördelade på 33 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Flen

Bra restauranger i Stockholms län

Sammanlagt finns det i Stockholms län 1249 matställen och restauranger fördelade på 76 orter. Flest restaurang och värdshus i Stockholms län är det på följande orter:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Solna

Sundbyberg

Bra restauranger i Uppland

Sammanlagt finns det i Uppland 172 matställen och restauranger fördelade på 32 orter. De platser i Uppland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Östhammar

Hitta en restaurang i Värmland

Totalt i Värmland finns det 238 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Värmland är det på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sunne

Filipstad

Hitta en restaurang i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 216 restauranger och krogar fördelade på 48 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Hemavan

Bra restauranger i Västergötland

Sammanlagt finns det i Västergötland 865 matställen och restauranger fördelade på 140 orter. Flest restaurang och värdshus i Västergötland är det på följande orter:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Västra Frölunda

Hisings Backa

Bra restauranger i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 182 restauranger och krogar fördelade på 26 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Fagersta

Bra restauranger i Ångermanland

Sammanlagt finns det i Ångermanland 164 matställen och restauranger fördelade på 42 orter. Flest restaurang och värdshus i Ångermanland är det på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Husum

Bra restauranger i Öland

Sammanlagt finns det i Öland 65 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. Flest restaurang och värdshus i Öland är det på följande orter:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Köpingsvik

Mörbylånga

Hitta en restaurang i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 276 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby

Söderköping