Restaurang - Massor med information om Restauranger
Bra restauranger i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 128 restauranger och krogar fördelade på 25 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Blekinge är det på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Karlshamn

Olofström

Mörrum

Bra restauranger i Bohuslän

Sammanlagt finns det i Bohuslän 314 matställen och restauranger fördelade på 69 orter. Flest restaurang och värdshus i Bohuslän är det på följande orter:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Stenungsund

Torslanda

Lysekil

Hitta en restaurang i Dalarna

Sammanlagt finns det i Dalarna 294 matställen och restauranger fördelade på 54 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalarna är det på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Avesta

Hedemora

RättvikHitta en restaurang i Dalsland

Sammanlagt finns det i Dalsland 46 matställen och restauranger fördelade på 16 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalsland är det på följande orter:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Färgelanda

Bengtsfors

Åmål

Bra restauranger i Gotland

Sammanlagt finns det i Gotland 104 matställen och restauranger fördelade på 15 orter. Flest restaurang och värdshus i Gotland är det på följande orter:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hemse

Lärbro

Slite

Hitta en restaurang i Gästrikland

Sammanlagt finns det i Gästrikland 125 matställen och restauranger fördelade på 20 orter. Flest restaurang och värdshus i Gästrikland är det på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Storvik

Ockelbo

Valbo

Hitta en restaurang i Halland

Sammanlagt finns det i Halland 250 matställen och restauranger fördelade på 46 orter. Flest restaurang och värdshus i Halland är det på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Särö

Bra restauranger i Hälsingland

Sammanlagt finns det i Hälsingland 168 matställen och restauranger fördelade på 36 orter. Flest restaurang och värdshus i Hälsingland är det på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Ljusdal

Edsbyn

Bra restauranger i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 27 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hede

Lofsdalen

Lillhärdal

Bra restauranger i Jämtland

Sammanlagt finns det i Jämtland 202 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Jämtland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Östersund

Åre

Frösön

Vemdalen

Järpen

Strömsund

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta en restaurang i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 117 restauranger och krogar fördelade på 22 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Njurunda

Sörberge

Kvissleby

Hitta en restaurang i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 236 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Luleå

Piteå

Kiruna

Gällivare

Boden

Kalix

Hitta en restaurang i Närke

Totalt i Närke finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Närke är det på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Hallsberg

Bra restauranger i Skåne

Sammanlagt finns det i Skåne 903 matställen och restauranger fördelade på 146 orter. De platser i Skåne som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Ängelholm

Ystad

Bra restauranger i Småland

Sammanlagt finns det i Småland 616 matställen och restauranger fördelade på 134 orter. Flest restaurang och värdshus i Småland är det på följande orter:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Västervik

Växjö

Ljungby

Hitta en restaurang i Södermanland

Sammanlagt finns det i Sörmland 207 matställen och restauranger fördelade på 33 orter. De platser i Södermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Flen

Oxelösund

Bra restauranger i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1249 restauranger och krogar fördelade på 76 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Stockholms län är det på följande orter:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Solna

Sundbyberg

Hägersten

Bra restauranger i Uppland

Sammanlagt finns det i Uppland 172 matställen och restauranger fördelade på 32 orter. Flest restaurang och värdshus i Uppland är det på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Östhammar

Tierp

Bra restauranger i Värmland

Totalt i Värmland finns det 238 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sunne

Filipstad

Hagfors

Hitta en restaurang i Västerbotten

Sammanlagt finns det i Västerbotten 216 matställen och restauranger fördelade på 48 orter. De platser i Västerbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Hemavan

Vindeln

Hitta en restaurang i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 865 restauranger och krogar fördelade på 140 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Västergötland är det på följande orter:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Västra Frölunda

Hisings Backa

Alingsås

Hitta en restaurang i Västmanland

Sammanlagt finns det i Västmanland 182 matställen och restauranger fördelade på 26 orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Fagersta

Hallstahammar

Bra restauranger i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 164 restauranger och krogar fördelade på 42 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Ångermanland är det på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Husum

Nordmaling

Hitta en restaurang i Öland

Totalt i Öland finns det 65 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Öland är det på följande orter:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Köpingsvik

Mörbylånga

Byxelkrok

Hitta en restaurang i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 276 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Östergötland är det på följande orter:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby

Söderköping

Finspång