Restaurang - Massor med information om Restauranger
Hitta en restaurang i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 128 restauranger och krogar fördelade på 25 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Hitta en restaurang i Bohuslän

Sammanlagt finns det i Bohuslän 314 matställen och restauranger fördelade på 69 orter. De platser i Bohuslän som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Bra restauranger i Dalarna

Sammanlagt finns det i Dalarna 294 matställen och restauranger fördelade på 54 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalarna är det på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Bra restauranger i Dalsland

Sammanlagt finns det i Dalsland 46 matställen och restauranger fördelade på 16 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalsland är det på följande orter:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Hitta en restaurang i Gotland

Sammanlagt finns det i Gotland 104 matställen och restauranger fördelade på 15 orter. De platser i Gotland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hitta en restaurang i Gästrikland

Sammanlagt finns det i Gästrikland 125 matställen och restauranger fördelade på 20 orter. De platser i Gästrikland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bra restauranger i Halland

Sammanlagt finns det i Halland 250 matställen och restauranger fördelade på 46 orter. Flest restaurang och värdshus i Halland är det på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra restauranger i Hälsingland

Sammanlagt finns det i Hälsingland 168 matställen och restauranger fördelade på 36 orter. De platser i Hälsingland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Hitta en restaurang i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 27 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Härjedalen är det på följande orter:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hitta en restaurang i Jämtland

Sammanlagt finns det i Jämtland 202 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. Flest restaurang och värdshus i Jämtland är det på följande orter:

Östersund

Åre

Frösön

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra restauranger i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 117 restauranger och krogar fördelade på 22 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Sundsvall

Timrå

AlnöHitta en restaurang i Norrbotten

Sammanlagt finns det i Norrbotten 236 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Norrbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Luleå

Piteå

Kiruna

Hitta en restaurang i Närke

Totalt i Närke finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. De platser i Närke som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Bra restauranger i Skåne

Sammanlagt finns det i Skåne 903 matställen och restauranger fördelade på 146 orter. Flest restaurang och värdshus i Skåne är det på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Hitta en restaurang i Småland

Sammanlagt finns det i Småland 616 matställen och restauranger fördelade på 134 orter. De platser i Småland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Hitta en restaurang i Södermanland

Sammanlagt finns det i Sörmland 207 matställen och restauranger fördelade på 33 orter. Flest restaurang och värdshus i Södermanland är det på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta en restaurang i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1249 restauranger och krogar fördelade på 76 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Bra restauranger i Uppland

Sammanlagt finns det i Uppland 172 matställen och restauranger fördelade på 32 orter. De platser i Uppland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta en restaurang i Värmland

Totalt i Värmland finns det 238 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Värmland är det på följande orter:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hitta en restaurang i Västerbotten

Sammanlagt finns det i Västerbotten 216 matställen och restauranger fördelade på 48 orter. Flest restaurang och värdshus i Västerbotten är det på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra restauranger i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 865 restauranger och krogar fördelade på 140 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Västergötland är det på följande orter:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Bra restauranger i Västmanland

Sammanlagt finns det i Västmanland 182 matställen och restauranger fördelade på 26 orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Hitta en restaurang i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 164 restauranger och krogar fördelade på 42 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta en restaurang i Öland

Totalt i Öland finns det 65 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. De platser i Öland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Hitta en restaurang i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 276 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Linköping

Norrköping

Motala