Restaurang - Massor med information om Restauranger
Bra restauranger i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 128 restauranger och krogar fördelade på 25 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Hitta en restaurang i Bohuslän

Sammanlagt finns det i Bohuslän 314 matställen och restauranger fördelade på 69 orter. Flest restaurang och värdshus i Bohuslän är det på följande orter:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Hitta en restaurang i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 294 restauranger och krogar fördelade på 54 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borlänge

Falun

Mora

Bra restauranger i Dalsland

Sammanlagt finns det i Dalsland 46 matställen och restauranger fördelade på 16 orter. De platser i Dalsland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Bra restauranger i Gotland

Sammanlagt finns det i Gotland 104 matställen och restauranger fördelade på 15 orter. De platser i Gotland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Visby

Ljugarn

Fårö

Bra restauranger i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 125 restauranger och krogar fördelade på 20 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bra restauranger i Halland

Sammanlagt finns det i Halland 250 matställen och restauranger fördelade på 46 orter. De platser i Halland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Hitta en restaurang i Hälsingland

Sammanlagt finns det i Hälsingland 168 matställen och restauranger fördelade på 36 orter. Flest restaurang och värdshus i Hälsingland är det på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Hitta en restaurang i Härjedalen

Sammanlagt finns det i Härjedalen 27 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. De platser i Härjedalen som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Bra restauranger i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Jämtland är det på följande orter:

Östersund

Åre

Frösön

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra restauranger i Medelpad

Sammanlagt finns det i Medelpad 117 matställen och restauranger fördelade på 22 orter. Flest restaurang och värdshus i Medelpad är det på följande orter:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Bra restauranger i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 236 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Norrbotten är det på följande orter:

Luleå

Piteå

Kiruna

Bra restauranger i Närke

Totalt i Närke finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. De platser i Närke som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Hitta en restaurang i Skåne

Sammanlagt finns det i Skåne 903 matställen och restauranger fördelade på 146 orter. De platser i Skåne som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Hitta en restaurang i Småland

Sammanlagt finns det i Småland 616 matställen och restauranger fördelade på 134 orter. Flest restaurang och värdshus i Småland är det på följande orter:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Bra restauranger i Södermanland

Sammanlagt finns det i Södermanland 207 matställen och restauranger fördelade på 33 orter. Flest restaurang och värdshus i Södermanland är det på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Bra restauranger i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1249 restauranger och krogar fördelade på 76 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Hitta en restaurang i Uppland

Totalt i Uppland finns det 172 restauranger och krogar fördelade på 32 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Uppland är det på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta en restaurang i Värmland

Sammanlagt finns det i Värmland 238 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Värmland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlstad

Arvika

KristinehamnBra restauranger i Västerbotten

Sammanlagt finns det i Västerbotten 216 matställen och restauranger fördelade på 48 orter. Flest restaurang och värdshus i Västerbotten är det på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra restauranger i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 865 restauranger och krogar fördelade på 140 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Hitta en restaurang i Västmanland

Sammanlagt finns det i Västmanland 182 matställen och restauranger fördelade på 26 orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Bra restauranger i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 164 restauranger och krogar fördelade på 42 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bra restauranger i Öland

Totalt i Öland finns det 65 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. De platser i Öland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Bra restauranger i Östergötland

Sammanlagt finns det i Östergötland 276 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. De platser i Östergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Linköping

Norrköping

Motala