Restaurang - Massor med information om Restauranger
Bra restauranger i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 128 restauranger och krogar fördelade på 25 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Blekinge är det på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Karlshamn

Bra restauranger i Bohuslän

Sammanlagt finns det i Bohuslän 314 matställen och restauranger fördelade på 69 orter. Flest restaurang och värdshus i Bohuslän är det på följande orter:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Stenungsund

Hitta en restaurang i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 294 restauranger och krogar fördelade på 54 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Dalarna är det på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Avesta

Hitta en restaurang i Dalsland

Sammanlagt finns det i Dalsland 46 matställen och restauranger fördelade på 16 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalsland är det på följande orter:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Färgelanda

Bra restauranger i Gotland

Sammanlagt finns det i Gotland 104 matställen och restauranger fördelade på 15 orter. Flest restaurang och värdshus i Gotland är det på följande orter:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hemse

Hitta en restaurang i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 125 restauranger och krogar fördelade på 20 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Gästrikland är det på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Storvik

Hitta en restaurang i Halland

Sammanlagt finns det i Halland 250 matställen och restauranger fördelade på 46 orter. Flest restaurang och värdshus i Halland är det på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Bra restauranger i Hälsingland

Sammanlagt finns det i Hälsingland 168 matställen och restauranger fördelade på 36 orter. Flest restaurang och värdshus i Hälsingland är det på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Bra restauranger i Härjedalen

Sammanlagt finns det i Härjedalen 27 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. De platser i Härjedalen som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hede

Bra restauranger i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Östersund

Åre

Frösön

Vemdalen

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta en restaurang i Medelpad

Sammanlagt finns det i Medelpad 117 matställen och restauranger fördelade på 22 orter. De platser i Medelpad som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Njurunda

Hitta en restaurang i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 236 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Luleå

Piteå

Kiruna

Gällivare

Hitta en restaurang i Närke

Totalt i Närke finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Närke är det på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Hitta en restaurang i Skåne

Sammanlagt finns det i Skåne 903 matställen och restauranger fördelade på 146 orter. Flest restaurang och värdshus i Skåne är det på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Hitta en restaurang i Småland

Sammanlagt finns det i Småland 616 matställen och restauranger fördelade på 134 orter. De platser i Småland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Västervik

Hitta en restaurang i Södermanland

Sammanlagt finns det i Sörmland 207 matställen och restauranger fördelade på 33 orter. De platser i Södermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Bra restauranger i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1249 restauranger och krogar fördelade på 76 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Stockholms län är det på följande orter:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Solna

Bra restauranger i Uppland

Totalt i Uppland finns det 172 restauranger och krogar fördelade på 32 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Uppland är det på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Bra restauranger i Värmland

Sammanlagt finns det i Värmland 238 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Värmland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sunne

Hitta en restaurang i Västerbotten

Sammanlagt finns det i Västerbotten 216 matställen och restauranger fördelade på 48 orter. De platser i Västerbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

VilhelminaHitta en restaurang i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 865 restauranger och krogar fördelade på 140 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Västergötland är det på följande orter:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Västra Frölunda

Hitta en restaurang i Västmanland

Sammanlagt finns det i Västmanland 182 matställen och restauranger fördelade på 26 orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Bra restauranger i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 164 restauranger och krogar fördelade på 42 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Ångermanland är det på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Bra restauranger i Öland

Totalt i Öland finns det 65 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Öland är det på följande orter:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Köpingsvik

Bra restauranger i Östergötland

Sammanlagt finns det i Östergötland 276 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. Flest restaurang och värdshus i Östergötland är det på följande orter:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby