Restaurang - Massor med information om Restauranger
Hitta en restaurang i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 128 restauranger och krogar fördelade på 25 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Hitta en restaurang i Bohuslän

Sammanlagt finns det i Bohuslän 314 matställen och restauranger fördelade på 69 orter. De platser i Bohuslän som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Bra restauranger i Dalarna

Sammanlagt finns det i Dalarna 294 matställen och restauranger fördelade på 54 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalarna är det på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Bra restauranger i Dalsland

Sammanlagt finns det i Dalsland 46 matställen och restauranger fördelade på 16 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalsland är det på följande orter:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Hitta en restaurang i Gotland

Totalt i Gotland finns det 104 restauranger och krogar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Visby

Ljugarn

Fårö

Bra restauranger i Gästrikland

Sammanlagt finns det i Gästrikland 125 matställen och restauranger fördelade på 20 orter. Flest restaurang och värdshus i Gästrikland är det på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bra restauranger i Halland

Sammanlagt finns det i Halland 250 matställen och restauranger fördelade på 46 orter. Flest restaurang och värdshus i Halland är det på följande orter:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Hitta en restaurang i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 168 restauranger och krogar fördelade på 36 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Hitta en restaurang i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 27 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Härjedalen är det på följande orter:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hitta en restaurang i Jämtland

Sammanlagt finns det i Jämtland 202 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. Flest restaurang och värdshus i Jämtland är det på följande orter:

Östersund

Åre

Frösön

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra restauranger i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 117 restauranger och krogar fördelade på 22 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Hitta en restaurang i Norrbotten

Sammanlagt finns det i Norrbotten 236 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Norrbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Luleå

Piteå

Kiruna

Bra restauranger i Närke

Totalt i Närke finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Närke är det på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Bra restauranger i Skåne

Sammanlagt finns det i Skåne 903 matställen och restauranger fördelade på 146 orter. Flest restaurang och värdshus i Skåne är det på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Bra restauranger i Småland

Sammanlagt finns det i Småland 616 matställen och restauranger fördelade på 134 orter. De platser i Småland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Bra restauranger i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 207 restauranger och krogar fördelade på 33 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta en restaurang i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 1249 restauranger och krogar fördelade på 76 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Hitta en restaurang i Uppland

Sammanlagt finns det i Uppland 172 matställen och restauranger fördelade på 32 orter. De platser i Uppland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta en restaurang i Värmland

Totalt i Värmland finns det 238 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Värmland är det på följande orter:

Karlstad

Arvika

KristinehamnBra restauranger i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 216 restauranger och krogar fördelade på 48 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra restauranger i Västergötland

Sammanlagt finns det i Västergötland 865 matställen och restauranger fördelade på 140 orter. Flest restaurang och värdshus i Västergötland är det på följande orter:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Bra restauranger i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 182 restauranger och krogar fördelade på 26 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Hitta en restaurang i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 164 restauranger och krogar fördelade på 42 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta en restaurang i Öland

Sammanlagt finns det i Öland 65 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. De platser i Öland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Hitta en restaurang i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 276 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Linköping

Norrköping

Motala