Restaurang - Massor med information om Restauranger
Bra restauranger i Blekinge

Sammanlagt finns det i Blekinge 128 matställen och restauranger fördelade på 25 orter. De platser i Blekinge som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Karlshamn

Olofström

Mörrum

Bra restauranger i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 314 restauranger och krogar fördelade på 69 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Stenungsund

Torslanda

Lysekil

Hitta en restaurang i Dalarna

Sammanlagt finns det i Dalarna 294 matställen och restauranger fördelade på 54 orter. De platser i Dalarna som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borlänge

Falun

Mora

Avesta

Hedemora

RättvikHitta en restaurang i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 46 restauranger och krogar fördelade på 16 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Färgelanda

Bengtsfors

Åmål

Bra restauranger i Gotland

Totalt i Gotland finns det 104 restauranger och krogar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hemse

Lärbro

Slite

Hitta en restaurang i Gästrikland

Sammanlagt finns det i Gästrikland 125 matställen och restauranger fördelade på 20 orter. De platser i Gästrikland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Storvik

Ockelbo

Valbo

Hitta en restaurang i Halland

Totalt i Halland finns det 250 restauranger och krogar fördelade på 46 olika orter. De platser i Halland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Särö

Bra restauranger i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 168 restauranger och krogar fördelade på 36 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Ljusdal

Edsbyn

Hitta en restaurang i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 27 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hede

Lofsdalen

Lillhärdal

Bra restauranger i Jämtland

Sammanlagt finns det i Jämtland 202 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. Flest restaurang och värdshus i Jämtland är det på följande orter:

Östersund

Åre

Frösön

Vemdalen

Järpen

Strömsund

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta en restaurang i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 117 restauranger och krogar fördelade på 22 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Medelpad är det på följande orter:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Njurunda

Sörberge

Kvissleby

Hitta en restaurang i Norrbotten

Sammanlagt finns det i Norrbotten 236 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. Flest restaurang och värdshus i Norrbotten är det på följande orter:

Luleå

Piteå

Kiruna

Gällivare

Boden

Kalix

Hitta en restaurang i Närke

Sammanlagt finns det i Närke 202 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. De platser i Närke som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Hallsberg

Bra restauranger i Skåne

Sammanlagt finns det i Skåne 903 matställen och restauranger fördelade på 146 orter. De platser i Skåne som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Ängelholm

Ystad

Bra restauranger i Småland

Totalt i Småland finns det 616 restauranger och krogar fördelade på 134 olika orter. De platser i Småland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Västervik

Växjö

Ljungby

Hitta en restaurang i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 207 restauranger och krogar fördelade på 33 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Södermanland är det på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Flen

Oxelösund

Bra restauranger i Stockholms län

Sammanlagt finns det i Stockholms län 1249 matställen och restauranger fördelade på 76 orter. De platser i Stockholms län som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Solna

Sundbyberg

Hägersten

Bra restauranger i Uppland

Sammanlagt finns det i Uppland 172 matställen och restauranger fördelade på 32 orter. De platser i Uppland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Östhammar

Tierp

Hitta en restaurang i Värmland

Totalt i Värmland finns det 238 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sunne

Filipstad

Hagfors

Hitta en restaurang i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 216 restauranger och krogar fördelade på 48 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Västerbotten är det på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Hemavan

Vindeln

Hitta en restaurang i Västergötland

Sammanlagt finns det i Västergötland 865 matställen och restauranger fördelade på 140 orter. De platser i Västergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Västra Frölunda

Hisings Backa

Alingsås

Bra restauranger i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 182 restauranger och krogar fördelade på 26 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Västmanland är det på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Fagersta

Hallstahammar

Bra restauranger i Ångermanland

Sammanlagt finns det i Ångermanland 164 matställen och restauranger fördelade på 42 orter. De platser i Ångermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Husum

Nordmaling

Hitta en restaurang i Öland

Sammanlagt finns det i Öland 65 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. De platser i Öland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Köpingsvik

Mörbylånga

Byxelkrok

Hitta en restaurang i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 276 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby

Söderköping

Finspång