Restaurang - Massor med information om Restauranger
Hitta en restaurang i Blekinge

Sammanlagt finns det i Blekinge 128 matställen och restauranger fördelade på 25 orter. Flest restaurang och värdshus i Blekinge är det på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

KarlshamnHitta en restaurang i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 314 restauranger och krogar fördelade på 69 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Bohuslän är det på följande orter:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Stenungsund

Bra restauranger i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 294 restauranger och krogar fördelade på 54 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borlänge

Falun

Mora

Avesta

Bra restauranger i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 46 restauranger och krogar fördelade på 16 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Färgelanda

Hitta en restaurang i Gotland

Sammanlagt finns det i Gotland 104 matställen och restauranger fördelade på 15 orter. Flest restaurang och värdshus i Gotland är det på följande orter:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hemse

Bra restauranger i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 125 restauranger och krogar fördelade på 20 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Storvik

Bra restauranger i Halland

Totalt i Halland finns det 250 restauranger och krogar fördelade på 46 olika orter. De platser i Halland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Hitta en restaurang i Hälsingland

Sammanlagt finns det i Hälsingland 168 matställen och restauranger fördelade på 36 orter. Flest restaurang och värdshus i Hälsingland är det på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Hitta en restaurang i Härjedalen

Sammanlagt finns det i Härjedalen 27 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. De platser i Härjedalen som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hede

Hitta en restaurang i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Östersund

Åre

Frösön

Vemdalen

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra restauranger i Medelpad

Sammanlagt finns det i Medelpad 117 matställen och restauranger fördelade på 22 orter. Flest restaurang och värdshus i Medelpad är det på följande orter:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Njurunda

Bra restauranger i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 236 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Norrbotten är det på följande orter:

Luleå

Piteå

Kiruna

Gällivare

Bra restauranger i Närke

Sammanlagt finns det i Närke 202 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. De platser i Närke som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Hitta en restaurang i Skåne

Totalt i Skåne finns det 903 restauranger och krogar fördelade på 146 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Hitta en restaurang i Småland

Totalt i Småland finns det 616 restauranger och krogar fördelade på 134 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Småland är det på följande orter:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Västervik

Bra restauranger i Södermanland

Sammanlagt finns det i Södermanland 207 matställen och restauranger fördelade på 33 orter. Flest restaurang och värdshus i Södermanland är det på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Hitta en restaurang i Stockholms län

Sammanlagt finns det i Stockholms län 1249 matställen och restauranger fördelade på 76 orter. Flest restaurang och värdshus i Stockholms län är det på följande orter:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Solna

Hitta en restaurang i Uppland

Totalt i Uppland finns det 172 restauranger och krogar fördelade på 32 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Uppland är det på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Hitta en restaurang i Värmland

Sammanlagt finns det i Värmland 238 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Värmland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sunne

Bra restauranger i Västerbotten

Sammanlagt finns det i Västerbotten 216 matställen och restauranger fördelade på 48 orter. Flest restaurang och värdshus i Västerbotten är det på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Bra restauranger i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 865 restauranger och krogar fördelade på 140 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Västra Frölunda

Hitta en restaurang i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 182 restauranger och krogar fördelade på 26 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hitta en restaurang i Ångermanland

Sammanlagt finns det i Ångermanland 164 matställen och restauranger fördelade på 42 orter. Flest restaurang och värdshus i Ångermanland är det på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Bra restauranger i Öland

Totalt i Öland finns det 65 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. De platser i Öland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Köpingsvik

Bra restauranger i Östergötland

Sammanlagt finns det i Östergötland 276 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. De platser i Östergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby