Restaurang - Massor med information om Restauranger
Hitta en restaurang i Blekinge

Sammanlagt finns det i Blekinge 128 matställen och restauranger fördelade på 25 orter. De platser i Blekinge som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Bra restauranger i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 314 restauranger och krogar fördelade på 69 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Bra restauranger i Dalarna

Sammanlagt finns det i Dalarna 294 matställen och restauranger fördelade på 54 orter. De platser i Dalarna som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borlänge

Falun

Mora

Hitta en restaurang i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 46 restauranger och krogar fördelade på 16 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Hitta en restaurang i Gotland

Totalt i Gotland finns det 104 restauranger och krogar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hitta en restaurang i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 125 restauranger och krogar fördelade på 20 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Hitta en restaurang i Halland

Totalt i Halland finns det 250 restauranger och krogar fördelade på 46 olika orter. De platser i Halland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra restauranger i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 168 restauranger och krogar fördelade på 36 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Hitta en restaurang i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 27 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

Hitta en restaurang i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Jämtland är det på följande orter:

Östersund

Åre

Frösön

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta en restaurang i Medelpad

Sammanlagt finns det i Medelpad 117 matställen och restauranger fördelade på 22 orter. Flest restaurang och värdshus i Medelpad är det på följande orter:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Hitta en restaurang i Norrbotten

Sammanlagt finns det i Norrbotten 236 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. Flest restaurang och värdshus i Norrbotten är det på följande orter:

Luleå

Piteå

Kiruna

Hitta en restaurang i Närke

Sammanlagt finns det i Närke 202 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. De platser i Närke som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Hitta en restaurang i Skåne

Totalt i Skåne finns det 903 restauranger och krogar fördelade på 146 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Bra restauranger i Småland

Totalt i Småland finns det 616 restauranger och krogar fördelade på 134 olika orter. De platser i Småland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Jönköping

Kalmar

OskarshamnHitta en restaurang i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 207 restauranger och krogar fördelade på 33 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Södermanland är det på följande orter:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta en restaurang i Stockholms län

Sammanlagt finns det i Stockholms län 1249 matställen och restauranger fördelade på 76 orter. De platser i Stockholms län som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Bra restauranger i Uppland

Totalt i Uppland finns det 172 restauranger och krogar fördelade på 32 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta en restaurang i Värmland

Totalt i Värmland finns det 238 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hitta en restaurang i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 216 restauranger och krogar fördelade på 48 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Västerbotten är det på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hitta en restaurang i Västergötland

Sammanlagt finns det i Västergötland 865 matställen och restauranger fördelade på 140 orter. De platser i Västergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Bra restauranger i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 182 restauranger och krogar fördelade på 26 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Västmanland är det på följande orter:

Västerås

Köping

Sala

Hitta en restaurang i Ångermanland

Sammanlagt finns det i Ångermanland 164 matställen och restauranger fördelade på 42 orter. De platser i Ångermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta en restaurang i Öland

Sammanlagt finns det i Öland 65 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. De platser i Öland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Hitta en restaurang i Östergötland

Sammanlagt finns det i Östergötland 276 matställen och restauranger fördelade på 37 orter. De platser i Östergötland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Linköping

Norrköping

Motala