ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bäst Restaurang i Sverige
Restaurang - Massor med information om Restauranger
Hitta en restaurang i Blekinge

Sammanlagt finns det i Blekinge 128 matställen och restauranger fördelade på 25 orter. Flest restaurang och värdshus i Blekinge är det på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Ronneby

Karlshamn

Bra restauranger i Bohuslän

Sammanlagt finns det i Bohuslän 314 matställen och restauranger fördelade på 69 orter. Flest restaurang och värdshus i Bohuslän är det på följande orter:

Uddevalla

Kungälv

Strömstad

Stenungsund

Hitta en restaurang i Dalarna

Sammanlagt finns det i Dalarna 294 matställen och restauranger fördelade på 54 orter. Flest restaurang och värdshus i Dalarna är det på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Avesta

Bra restauranger i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 46 restauranger och krogar fördelade på 16 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Mellerud

Dals Långed

Ed

Färgelanda

Bra restauranger i Gotland

Totalt i Gotland finns det 104 restauranger och krogar fördelade på 15 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Gotland är det på följande orter:

Visby

Ljugarn

Fårö

Hemse

Bra restauranger i Gästrikland

Sammanlagt finns det i Gästrikland 125 matställen och restauranger fördelade på 20 orter. De platser i Gästrikland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Storvik

Bra restauranger i Halland

Totalt i Halland finns det 250 restauranger och krogar fördelade på 46 olika orter. De platser i Halland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Hitta en restaurang i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 168 restauranger och krogar fördelade på 36 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Hälsingland är det på följande orter:

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Bra restauranger i Herjeådalen

Totalt i Herjeådalen finns det 27 restauranger och krogar fördelade på 7 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Vemdalen

Funäsdalen

Sveg

HedeHitta en restaurang i Jämtland

Sammanlagt finns det i Jämtland 202 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. De platser i Jämtland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Östersund

Åre

Frösön

Vemdalen

Ingen Restaurang i Lappland

I Lappland finns ingen restaurang. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än restaurang och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta en restaurang i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 117 restauranger och krogar fördelade på 22 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Sundsvall

Timrå

Alnö

Njurunda

Bra restauranger i Norrbotten

Sammanlagt finns det i Norrbotten 236 matställen och restauranger fördelade på 49 orter. Flest restaurang och värdshus i Norrbotten är det på följande orter:

Luleå

Piteå

Kiruna

Gällivare

Hitta en restaurang i Närke

Totalt i Närke finns det 202 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Närke är det på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Hitta en restaurang i Skåne

Sammanlagt finns det i Skåne 903 matställen och restauranger fördelade på 146 orter. Flest restaurang och värdshus i Skåne är det på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Hitta en restaurang i Småland

Totalt i Småland finns det 616 restauranger och krogar fördelade på 134 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Småland är det på följande orter:

Jönköping

Kalmar

Oskarshamn

Västervik

Hitta en restaurang i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 207 restauranger och krogar fördelade på 33 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Hitta en restaurang i Stockholms län

Sammanlagt finns det i Stockholms län 1249 matställen och restauranger fördelade på 76 orter. Flest restaurang och värdshus i Stockholms län är det på följande orter:

Stockholm

Bromma

Sollentuna

Solna

Bra restauranger i Uppland

Sammanlagt finns det i Uppland 172 matställen och restauranger fördelade på 32 orter. Flest restaurang och värdshus i Uppland är det på följande orter:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Bra restauranger i Värmland

Totalt i Värmland finns det 238 restauranger och krogar fördelade på 49 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sunne

Hitta en restaurang i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 216 restauranger och krogar fördelade på 48 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Hitta en restaurang i Västergötland

Sammanlagt finns det i Västergötland 865 matställen och restauranger fördelade på 140 orter. Flest restaurang och värdshus i Västergötland är det på följande orter:

Göteborg

Trollhättan

Borås

Västra Frölunda

Hitta en restaurang i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 182 restauranger och krogar fördelade på 26 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hitta en restaurang i Ångermanland

Sammanlagt finns det i Ångermanland 164 matställen och restauranger fördelade på 42 orter. Flest restaurang och värdshus i Ångermanland är det på följande orter:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Kramfors

Bra restauranger i Öland

Sammanlagt finns det i Öland 65 matställen och restauranger fördelade på 7 orter. De platser i Öland som har de flesta matserveringar och restauranger är:

Borgholm

Färjestaden

Löttorp

Köpingsvik

Bra restauranger i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 276 restauranger och krogar fördelade på 37 olika orter. Flest restaurang och värdshus i Östergötland är det på följande orter:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby